Miért az ALPHANET?

Kivételes szakmai tudásbázis

Az ALPHANET szakmai tudásbázisát magasan kvalifikált és nemzetközileg is elismert, tervezési-üzemeltetési és megvalósítási tapasztalatokkal rendelkező munkatársak biztosítják.

Informatikai tanácsadó

Az informatikai és üzleti tanácsadás a rövid-, közép- és hosszú távú IKT tervek, beruházások, megoldások kidolgozásában és megvalósításában nyújt segítséget.

Rendszerintegrátor

A piacvezető gyártói megoldások alkalmazásával magas rendelkezésre állású virtualizációs környezetek, nagyteljesítményű konszolidált háttértároló központok kialakításában, ITIL alapú szolgáltatás- és rendszerfelügyelet kialakításában nyújt segítséget

Információbiztonsági szakértő

A hazai és nemzetközi szabványoknak, biztonsági ajánlásoknak, különböző előírásoknak megfelelő IKT környezet felépítése és az informatikai szervezetek teljes egészére kiterjedő kockázat- és biztonságmenedzsment tudásbázis bevezetése.

Szervizpartner

Az egyedi és komplex rendszerek teljes körű garanciális és garancián túli szervizelése.

ALPHANET megoldásban is az első

Az ALPHANET Informatikai Zrt. 2007-ben alakult hazai informatikai vállalkozás. Az ügyfelek elvárásait szem előtt tartva törekszik a komplex, költséghatékony informatikai szolgáltatások és támogatások biztosítására az üzleti és szervezeti igények, stratégiai tervek megfogalmazásától a teljes rendszer kiépítéséig, üzemeltetésiég. Feladatunk, hogy költséghatékony, minőségi és teljesítmény optimalizált informatikai megoldásokat valósítsunk meg a magyarországi és nemzetközi technológiai partnereink támogatása mellett.

header-static

Professzionális csapat

Az ALPHANET számára a Microsoft partnerség nem csupán egy szakmai minősítés, minden esetben az a cél, hogy informatikai szolgáltatóként a felmerülő igényeket kiváló minőségben, pontosan és szakszerűen biztosítsa a megrendelők részére.
Szolgáltatásait nemzetközileg is elismert projekt-menedzsment módszertan és a legmagasabb minőségi szakmai követelmények mellett végzi, melyet 2000 óta az ISO 9001 minőségbiztosítási és speciális információbiztonsági rendszer tanúsítványa is igazol.

KAPCSOLAT

H-1039 Budapest, Pünkösdfürdő 52.
Telefon: +36-1-870-0219
Kereskedelem: office365@alphanetzrt.hu